Bistrostoelen en tafelset meubels

Rotan tuinmeubelen Buiten Toepassingsniveau Het hele seizoen Conditie In het dagelijks leven is 4 stuks rotan tuinmeubelen een gangbare combinatiemethode. Steeds meer familietuinen verschijnen als rieten en rotanmeubelen. En tuinmeubelen raken steeds meer in het dagelijkse leven van mensen. Meestal,...
Praat nu

Productdetails

Bistrostoelen en tafelset meubels

Nog een kussen kan je zachter en warmer maken. We raden u aan om het in uw achtertuin te plaatsen in plaats van in een koffieshop of restaurant. Minder is meer en doe het beste om de druk van de rug te verlichten. Hoe de ruimte te beheersen, want als je chshion toevoegt aan de rugleuning, wordt de hele zitruimte kleiner. Door keer op keer te testen, vinden we de meest comfortabele maat. We denken dat als je de stoel op het eerste gezicht ziet, we hem weg willen nemen en in je kamer willen zetten. In het dagelijks leven zijn 4 stuks rotan tuinmeubelen een veelgebruikte combinatiemethode. Steeds meer familietuinen verschijnen als rieten en rotanmeubelen. En tuinmeubilair direct in mensen& rsquo; s dagelijks leven meer en meer. Meestal gebruikten mensen ze binnen en buiten. Dit type stoel zou aan de eis kunnen voldoen, de kleur is crème, eenvoudig en warm, waardoor ze naar buiten en in de tuin kunnen worden gebracht, ze kunnen ook passen bij de omgeving.

Productintroductie van bistrostoelen en tafelset meubels

Anders dan gewone platte rotan en ronde rotan, gebruiken we voor het nieuwe product meer zachte rotan. Meestal betekent te zacht dat je gemakkelijk uit vorm raakt. Maar EASE zegt dat de handvaardigheid van onze arbeiders dit probleem zou kunnen voorkomen. Onze handwevende arbeiders hebben meerdere jaren werkervaring. Hoewel het een nieuw ontwerp en nieuw materiaal is, hebben ze nog steeds een methode om de stoel te maken. Ondertussen konden ze voor het hoge rendement zorgen.

Modelartikel

E7095

Omschrijving

Bistrostoelen en tafelset meubels

Afmeting (cm)

57*60*78

Netto gewicht / kg)

4.8

Detail materiaal

Aluin buis dia28 * 1.5 mm,

plat rotan: 9 * 1,3 mm

bamboe look afwerking

Pakket

Standaard exportverpakking: stoelen zijn omwikkeld met Pearl-katoenpapier. Na het stapelen worden de stoelen afgedekt met kraftpapier en een waterdichte plastic zak. Voorzien van wielbeugel om te verplaatsen.

40HQ laadvermogen

720 stuks

Gebruik

Strand, tuin, terras, bistro, openluchtrestaurant, openluchtkoffieshop, openluchtbar, straatbakkerij

Productkenmerk van bistro-stoelen en tafelset meubels

Naast het beeldkleurenkussen hebben we ook een andere kleur. Selecteer de kleur die verwijst naar uw decoratiestijl of meubelkleur. De stoel is stapelbaar en u kunt de hoogte aanpassen aan de werkelijke ruimte. In vergelijking met metalen meubels, aluminium meubels met hogere kosteneffectiviteit. Met de ontwikkeling van poedercoating kon roest retrostijl ook worden gemaakt op een aluminium frame.

aluminum rattan chair.jpg

Hot Tags: Bistrostoelen en tafelset Meubels, fabrikanten, aangepast, groothandel, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like