Patio Paris Style Stoel Commercieel Koffie Restaurant Meubelen

Patio Parijs Stijl Stoel Commercieel Koffie Restaurant Meubels Buitenmeubilair meubilair is erg belangrijk voor een koffiewinkel. Ze zijn ook restaurant zitplaatsen. Droomde u uw eigen koffiewinkel of restaurant te hebben? Naast het heerlijke eten en koffie. Je weet dat meubels als een ...
Praat nu

Productdetails

Patio Paris Style Stoel Commercieel Koffie Restaurant Meubelen

Buitenmeubilair is erg belangrijk voor een koffiewinkel. Ze zijn ook restaurant zitplaatsen. Droomde u uw eigen koffiewinkel of restaurant te hebben? Naast het heerlijke eten en
Koffie. U weet dat meubels als speciaal bestaan om uw klant te sluiten. Buitenrestaurant
Maakt mensen gelukkig. Deze patio stoel is een klassiek type, comfortabele stoel's rug radiaanse, zachte PE rotan zitplaatsen, en verscheidenheid van kleuren passen om elke hoek van de stad te versieren. Toen de stoelen werden gevonden door mensen in de weg, twee stoelen en een tafel, twee kopjes koffie, begint er een verhaal.

Patio Paris Style Stoel Commercieel Koffie Restaurant Meubelen

Product introductie van de Patio Paris Style Stoel Commercial Coffee Restaurant Furniture
Buitenmeubelsets hebben vaak hoge eisen aan kwaliteit. Nog twee buizen aan de achterkant van de stoel, wij geloven dat dit ontwerp meer gevoel van veiligheid zal brengen.
Omdat u weet dat de stoelen sterker en duurzaam zijn. We gebruiken nog steeds de aluminium buis
Bij dia28 * 1,5mm, zonder vervagen PE rotan. Als u een nieuwe kleur productlijn wilt ontwikkelen, is het oké, deze stoelen helpen u om veel mooie patio meubelsets, outdoor koffiesets en buitenshuis meubels te creëren, om uw productlijn te rijk.

Model Item E6012
Beschrijving Patio Paris Style Stoel Commercieel Koffie Restaurant Meubelen
Afmeting (cm) 46 * 55 * 89
Netto gewicht (kg) 4.1
Detail Materiaal Aluminium buis dia28 * 1,5mm,
plat rotan * 1,3 mm,
bamboe look finish
Pakket Standaard exportverpakking: Stoelen zijn verpakt met Pearl katoenpapier. Na het stapelen worden stoelen bedekt met Kraft papier en waterdichte plastic zak. Uitgerust met wielbeugel voor verplaatsing.

模板.13jpg.jpg

Producteigenschap en toepassing van de Patio Paris Style Stoel Commercial Coffee Restaurant Furniture
4,1 kg lichtgewicht en de stoel is erg stevig en ziet er goed uit. U zult van de afdruk houden. Het zal zo comfortabel zijn als u wilt. De patio stoel is stapelbaar en mooie levertijd. De stoelen kunnen worden gebruikt op terras, tuin, buitenrestaurant en koffiebar zijn leuke plaatsen.

Laatste nieuws
Nieuwe sofa set is onderweg, wat verandert in het aluminium frame, en rotan, rotan kleur zal meer keuze hebben. Kijk maar naar voren.


4.jpg

Hot Tags: patio parijs stijl stoel commerciële koffie restaurant meubels, fabrikanten, aangepast, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like