Parijs stoelen tuinmeubilair bamboe Look straat Restaurant Coffee Shop

Parijs stoelen buiten meubilair bamboe look Street Restaurant Café Restaurant meubilair ingesteld als openbare tuinmeubilair of straatmeubilair. Vergeleken met PE rotan stoel, zullen stof stoel meer zachte en lichtgewicht. U zult misschien zeggen stof stoel is minder duurzaam dan rotan stoel...
Praat nu

Productdetails

Parijs stoelen buiten meubilair bamboe kijken Street Restaurant Coffee Shop
 
Restaurant meubilair wordt ingesteld als openbare tuinmeubilair of straatmeubilair. Vergeleken met PE rotan stoel, zullen stof stoel meer zachte en lichtgewicht. Misschien zult u zeggen stof stoel is minder duurzaam dan rotan stoel, maar onze ontwerp uw zorg zou kunnen elimineren. Op de fles van de zitplaats vindt u een kruis gordel te versterken van de peiling. Ga terug naar de stoel, witte is wild kleur voor eeuwig, uitgerust met teak arm, u kan beeld dat je bent reizen op het eiland Bali. Toe te voegen aan uw productlijn, deze stoel laat uw klant voelt de passie vanaf Bali eiland.
 
Parijs stoelen buiten meubilair bamboe kijken Street Restaurant Coffee Shop
 
Productintroductie van de Parijs stoelen buiten meubilair bamboe kijken Street Restaurant Coffee Shop
Deze koffie-stoel is gemaakt van witte stof en witte aluminium buis, wit is de kleur van een zeer goede match, maar de hele stoel is wit is zeer minder in meubilair. Stoel gewicht is breder dan normale stoel, omdat we over een aantal sterke mensen denken. Aan de andere kant, is bredere stoel geschikt voor de vrouw om hun tas of andere dingen. Maak je geen zorgen over de oppervlaktebehandeling van de teak arm, we zullen Pools veel tijd om ervoor te zorgen soepele vóór installeren.


Item modelE1101
BeschrijvingParijs stoelen buiten meubilair bamboe kijken Street Restaurant Coffee Shop
Dimension(cm)56 * 58 * 86
Netto Weight(kg)3.7
Detail materiaalAluin tube front ffront voet: 38 * 19 * 1.2 mm
Terug voet: 25 * 25 * 1.8 mm
Materiaal: 2 * 2
PakketStandaard export verpakking: stoelen zijn verpakt met Pearl katoen papier. Na het stapelen, zullen stoelen worden gedekt door kraftpapier en waterdichte plastic zak. Uitgerust met wiel beugel voor het verplaatsen.

Functie van het product en toepassing van Parijs stoelen buiten meubilair bamboe kijken Street Restaurant coffeeshop


32.jpg


PE weefsel stoel is gemaakt van polyethyleen wicker en aluminium buis, de dikte van de buis is 1.2mm en 1.8mm. Gezien de verschillende dragen van de voorste stoel been en rug stoel been gebruiken we de verschillende specificatie aluminium buis. Aan de onderkant van de zitplaatsen, wij roestvrij stalen nagels gebruiken om te herstellen van de zitplaatsen, zelfs de stoelen zijn gebruikt in straat restaurant als tuinmeubilair, combineerbaar altijd kon laten zien de beste prestaties.
 
Laatste nieuws
De nieuwe productlijn ontwikkelt nu. Voor volgend seizoen, zullen we de nieuwe bank, moeten nieuwe dining set. Er zal wat verandering in de outlook en kleur wedstrijd. Alleen voel je vrij om ons te contacteren voor elke query.

3 (2).jpg

 

Hot Tags: Parijs stoelen tuinmeubilair bamboe kijken straat restaurant koffieshop, fabrikanten, aangepast, kopen, discount, bulk

Onderzoek

You Might Also Like