Parijs stoel All Season tuin stapelen rotan stoelen Waltz stijl

Parijs stoel alle seizoen tuin stapelen rotan stoelen Waltz stijl tuin eettafel en stoelen zijn het zeer belangrijke meubilair voor tuin decoratie. Stapelbare rotan stoel is eerst kiezen. VERLICHTEN van levering stapelbare rotan stoel, hoge terug tuinstoel en tuin dineren reeks. De helft van de stoel...
Praat nu

Productdetails

Parijs stoel alle seizoen tuin stapelen rotan stoelen Waltz stijl
 
Tuin eettafel en stoelen zijn het zeer belangrijke meubilair voor tuin decoratie. Stapelbare rotan stoel is eerst kiezen. VERLICHTEN van levering stapelbare rotan stoel, hoge terug tuinstoel en tuin dineren reeks. De helft van de stoel terug is geweven door PE-rotan. Macht steun aan je rug. Rood betekent passie, vakantie en sommige speciale dag. En de meeste van de tijd, rode brengen gelukkige mensen. Deze rode stoel toevoegen aan uw productlijn, Enrich uw showroom, ondertussen, vindt u enkele nieuwe klant.
 
Parijs stoel alle seizoen tuin stapelen rotan stoelen Waltz stijl
 
Productintroductie van Parijs stoel alle seizoen tuin stapelen rotan stoelen Waltz stijl
Als u zou kunnen overeenkomen met de stoel met een tabel, krijgt u een mooie tuin meubels. Zwarte tafel base met teak bovenblad is een goede keuze. Deze tuinstoel is metalen stoel, maar we gebruiken aluminium buis, wij weten dat aluminium materiaal is lichtgewicht, ondertussen zijn waterdicht en met hoge UV-bestendig. 1,5 mm dikte buis kan maken vele mooie radiaal. Het maakt ons produceren meer verschillende stijl stoel en volgorde contract.
 

Item modelE3009
BeschrijvingParijs stoel alle seizoen tuin stapelen rotan stoelen Waltz stijl
Dimension(cm)45 * 59 * 88
Netto Weight(kg)3.9
Detail materiaalAluin buis dia28 * 1.5 mm,
vlakke rotan: 13 * 1.3
bamboe look afwerking
PakketStandaard export verpakking: stoelen zijn verpakt met Pearl katoen papier. Na het stapelen, zullen stoelen worden gedekt door kraftpapier en waterdichte plastic zak. Uitgerust met wiel beugel voor het verplaatsen.

 

50.jpg


Functie van het product en toepassing van Parijs stoel alle seizoen tuin stapelen rotanstoelen Waltz stijl
Parijs tuin rotanstoelen hebben leuke buiten en lichtgewicht feature, waardoor de stoel als een hot item. Goede feedback van klanten en breder en breder klant zone. Vanwege de stoel is niet alleen in de tuin gebruikt, maar ook kan worden gebruikt in restaurant, bistro, grote plaza is ook een goede plekken om te gebruiken van de stoelen.
 
Laatste nieuws
Die kleur die u als beste? Wat is de kleurstijl in je productlijn? GEMAK zal nieuwe kleur toevoegen aan onze productlijn, verrassing wacht op u, kijk vooruit het.
 
3 (2).jpg 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hot Tags: Parijs stoel alle seizoen tuin stapelen rotan stoelen Wals stijl, fabrikanten, aangepast, kopen, discount, bulk

Onderzoek

You Might Also Like