Buitenstoelen en tafel voor bistro

Buitenstoelen en tafel voor bistro EASE franse bistrostoelen hebben een gekwalificeerde UV-bestendigheid en een sterke constructie in aluminium in plaats van natuurlijk rotan, veilig en langdurig gebruikt. Outdoor bistrostoelen met bamboe-look coating houden je verbonden met de natuur. Als fabrikant van bistrostoelen ...
Praat nu

Productdetails

Buitenstoelen en tafel voor bistro

EASE Franse bistrostoelen hebben een gekwalificeerde UV-bestendigheid en een sterke constructie van aluminium in plaats van natuurlijk rotan, veilig en langdurig in gebruik. Outdoor bistrostoelen met bamboe-look coating houden je verbonden met de natuur. Als fabrikant van bistrostoelen hebben we meer dan tien jaar ervaring in het produceren van bistrotafels en stoelen voor buitengebruik. Bovendien zijn we extreem gefocust op productdetails die een goede kwaliteit voor onze klanten garanderen.

Productintroductie van buitenstoelen en tafel voor bistro

De franse bistro-stoelen voor buiten zijn kenmerkend. Wij zijn groothandel in bistrostoelen en serieus bij het kiezen van grondstoffen. En dan zal onze EASE-bistro-stoelenfabriek R& D het hele productieproces begeleiden. De kleur E7023 past gemakkelijk bij uw bistroset voor buiten.

Modelartikel

7023

Omschrijving

Buitenstoelen en tafel voor bistro

Afmeting (cm)

57*58*83

Netto gewicht / kg)

3.5

Detail materiaal

Aluin buis dia28 * 1.5 mm,

platte rotan13 * 1.3 mm,

bamboe look afwerking

Pakket

Standaard exportverpakking: stoelen zijn omwikkeld met Pearl-katoenpapier. Na het stapelen worden de stoelen afgedekt met kraftpapier en een waterdichte plastic zak. Voorzien van wielbeugel om te verplaatsen.

Producteigenschap en toepassing van Outdoor Bistro Restaurant stoelen en tafel

EASE gespecialiseerd in het vervaardigen van tuinmeubilair voor bistrotafels en stoelen met 10 jaar. U kunt voor uw tuinmeubilair een reeks houtkleuren kiezen. De platte rotanmaat is 12 * 1,3 mm en de aluminium buis is dia28 * 1,5 mm, de productdia is 57 * 59 * 89, het lager is maximaal 150 kg. PE rotan is een populair materiaal voor meubelproductie. We hebben een fijne selectie elegante bistrostoelen om de commerciële zitplaatsen in uw bistro, restaurant, lounge of club te versterken.Hot Tags: Buitenstoelen en tafel voor bistro, fabrikanten, aangepast, groothandel, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like