Outdoor bistrotafel en stoelen meubelset

Gemakkelijk met de hand geweven meubelen exporteren vanaf 2007, met nadruk op creatie en kwaliteit. Welkom om ons te contacteren voor hotel, openluchtrestaurant, koffie, bistro of andere projecten.
Praat nu

Productdetails

Voor bistro's buiten of in de deur zijn bistrolampen meestal donker en polychroom. Bistrotafels en stoelen voor buiten, meestal twee stoelen en een tafel; de kleur is bruin of zwart.


outdoor bistro chairs

Item nrE1187
Dimensie46 * 58 * 89 cm
N.W.3,5 kg
Pakket11 stks / stapel
MateriaalAluminium buis en PE rotan

Als het een straatbistro is, is een kleine bistroset een goede keuze. Aluminium rotan of aluminium textyleen stoel met bijzondere uitstraling en weefdesign.

bistro chairs

OverHoreca meubilair, hangt meestal af van de decoratiestijl en de stadscultuur. De vooruitzichten van het hotelgebouw zijn voor mensen om te waarderen, voor binnen. Mensen zullen meer aandacht besteden aan het meubilair en de detaildecoratie. We denken niet dat er een zichtbare kloof is tussen binnenmeubilair en buitenmeubilair. Deze stoel met lichte kleur en het rotan is vergelijkbaar met rond. In vergelijking met platte rotan zal dit soort ronde rotan zachter zijn. Als de hotelkamer een lichte kleur heeft, is het een goede keuze om deze stoel op het balkon te plaatsen. Twee stoelen met ronde tafel, tafelvoet in antieke stijl en licht tafelblad. Een kopje koffie, waarom moeten we afbakenen dat het tuinmeubilair of binnenmeubilair is? De stoelen en tafel voor koffie en pauze. Het zullen toch de bistrostoelen buiten zijn.

small bistro set

Hot Tags: outdoor bistrotafel en stoelen meubelset, fabrikanten, aangepast, groothandel, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like