Outdoor Bistro Restaurant stoelen en tafel

Outdoor Bistro Restaurant stoelen en tafel Franse bistrostoel is een soort PE rotan meubelen. Geweldig voor traditie en eigentijdse inrichting van restaurants of cafés, bistrostoelen kunnen klanten comfortabele zitplaatsen bieden om van de tijd te genieten. Als fabrikant van bistrostoelen hebben we ervaring in ...
Praat nu

Productdetails

Outdoor Bistro Restaurant stoelen en tafel

Franse bistrostoel is een soort PE-rotanmeubilair. Geweldig voor traditie en eigentijdse inrichting van restaurants of cafés, bistrostoelen kunnen klanten comfortabele zitplaatsen bieden om van de tijd te genieten. Als fabrikant van bistrostoelen hebben we meer dan tien jaar ervaring in het produceren van bistrotafels en stoelen voor buiten. Bovendien concentreren we ons extreem op productdetails die een goede kwaliteit voor onze klanten garanderen.

Productintroductie van Outdoor Bistro Restaurant stoelen en tafel

Bistrrostoelen voor alle weersomstandigheden zijn gemaakt van PE-rotan, het uiterlijk is vergelijkbaar met echte rotan, maar vergeleken met natuurrotan, zal de PE-rotan duurzamer en stabieler zijn. Mooie poedercoating om de gladheid en glans te garanderen. Onze bistro-stoelenfabriek heeft de nieuwe poedercoatingapparatuur, met andere woorden, er zal een grote update zijn van onze hele apparatuur, we willen u het beste product bieden. Eindelijk, oppervlaktebehandeling met de hand met creatiever.

Modelartikel

E7086

Omschrijving

Outdoor Bistro Restaurant stoelen en tafel

Afmeting (cm)

47*59*89

Netto gewicht / kg)

3.5

Detail materiaal

Aluin buis dia28 * 1.5 mm,

platte rotan13 * 1.3 mm,

bamboe look afwerking

Pakket

Standaard exportverpakking: stoelen zijn omwikkeld met Pearl-katoenpapier. Na het stapelen worden de stoelen afgedekt met kraftpapier en een waterdichte plastic zak. Voorzien van wielbeugel om te verplaatsen.
Producteigenschap en toepassing van Outdoor Bistro Restaurant stoelen en tafel

Bamboe-look is kenmerkend, maar we kunnen ook een ander patroon leveren. Bamboe lijnen met een sterk aanvoelend gevoel. Al het poeder is milieuvriendelijk. We zijn niet alleen de bekende leverancier van bistrostoelen geworden, daarnaast zijn we de groothandel in bistrostoelen en leveren we onze producten over de hele wereld.

Deze stoel is populair bij consumenten vanwege zijn unieke kleur. Het kan worden gecombineerd tot een speciale bistroset voor buiten. Deze stevige stoelen zijn ook stijlvol en stapelbaar voor eenvoudig opbergen.

Hot Tags: stoelen en tafel voor bistro-restaurants voor buiten, fabrikanten, aangepast, groothandel, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like