Volgend seizoen Parijs Outdoor Patio Chair Nieuw Design Backyard Furniture

Volgend seizoen Parijs Outdoor Patio Chair Nieuw ontwerp Backyard Furniture Backyard meubels heeft een grote markt in buitenmeubilair de hele tijd ingediend. Backyard meubels zijn inclusief achtertuin meubels set en achtertuin stoelen. Soms is de tafel optioneel. Hoe kies je de achtertuin meubels? ...
Praat nu

Productdetails

Volgend seizoen Parijs Outdoor Patio Chair Nieuw ontwerp Backyard Furniture


Achtertuin meubels heeft een grote markt in buitenmeubilair ingediend de hele tijd. Backyard meubels zijn inclusief achtertuin meubels set en achtertuin stoelen. Soms is de tafel optioneel. Hoe kies je de achtertuin meubels? Er zijn twee punten voor uw referentie. Het eerste item is volgens gebruik, de tweede is plaatsen en decoratie stijl. Deze E8020 stoel, All black is onze standaard kleur, naast wit is zwart de tweede milde kleur, het ziet er minder luxueus en meer officieel uit.

Volgend seizoen Parijs Outdoor Patio Chair Nieuw ontwerp Backyard Furniture

Product introductie van de Next Season Parijs Outdoor Patio Chair Nieuw ontwerp Backyard Furniture
Deze buitentuinstoel is gemaakt van hoge dichtheid PE-stof, die waterdicht, UV-bestendig functioneert. Dia2.8mm aluminium buis is veld standaard, en we blijven de kwaliteit verbeteren bij het productdetail, zoals lassen, handweefsel en poedercoating. We dringt aan op volledige lassen, in vergelijking met puntlasen, als het stoelframe vol lassen is, zal het duurzamer zijn. Wij accepteren elke keer onderzoeks vracht, kom naar onze fabriek, u zult meer leren over onze meubels en buitenshuis meubilair ingediend.

Model Item E8020
Beschrijving Volgend seizoen Parijs Outdoor Patio Chair Nieuw ontwerp Backyard Furniture
Afmeting (cm) 57 * 57 * 83
Netto gewicht (kg) 3.7
Detail Materiaal Aluminium buis dia28 * 1,5mm,
Stof: 2 * 2
bamboe look finish
Pakket Standaard exportverpakking: Stoelen zijn verpakt met Pearl katoenpapier. Na het stapelen worden stoelen bedekt met Kraft papier en waterdichte plastic zak. Uitgerust met wielbeugel voor verplaatsing.

13 (2).jpg


Productdetail en toepassing van Next Season Parijs Outdoor Patio Chair Nieuw ontwerp Backyard Furniture
Volgens de decoratiestijl kan deze stofstoel gebruikt worden op industrieel of retro-designrestaurant of -café. Zwart is niet schitterend, maar het is ook de uitgang die je niet kan uitkijken.

Laatste nieuws
Natuurlijke materialen worden steeds meer de gemeenschappelijke voorkeur voor hoogwaardig openluchtmeubilair, zowel voor hun vermogen om harde weersomstandigheden en hun esthetische aantrekkingskracht te weerstaan. Onderzoek naar de bron van de materialen van het meubilair zal u ook veel vertellen over de milieueffecten ervan.

8.jpg

Hot Tags: volgend seizoen Parijs buiten patio stoel nieuw ontwerp achtertuin meubels, fabrikanten, aangepast, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like