Franse Stijl Rattan Stoelen Groothandel Hoge kwaliteit Nieuwe Collectie

Franse Stijl Rattan Stoelen Groothandel Hoge kwaliteit Nieuwe collectie Franse stijl rotan stoel zonder armen. Dit ontwerp bespaart meer ruimte en gemakkelijker op te slaan. De kleur en de kleur van de rotan is optioneel. Maar zwart wit is klassiek type. De rotanstoel kan stapelbaar zijn tot 10 stuks hoog.
Praat nu

Productdetails

Franse Stijl Rattan Stoelen Groothandel Hoge Kwaliteit Nieuwe Collectie


Franse stijl rotan stoel zonder armen. Dit ontwerp bespaart meer ruimte en gemakkelijker op te slaan. De kleur en de kleur van de rotan is optioneel. Maar zwart wit is klassiek type. De rotanstoel kan stapelbaar zijn tot 10 stuks hoog. Hoge capaciteit laadcapaciteit en kosteneffectief. Deze Franse zwarte rotanstoel is zeer geschikt voor grote inkoop. Soms, een groot hotelproject of een ketenrestaurantproject, een container is niet genoeg. Wij accepteren ook contractorder.

Franse Stijl Rattan Stoelen Groothandel Hoge kwaliteit Nieuwe Collectie

Product introductie van de Franse Stijl Rattan Stoelen Groothandel High Quality Nieuwe Collectie
Nieuwe collectie rotan stoel is gemaakt van PE rotan, dat is een soort synthese materiaal, voor de
Frame gebruiken we 1,5 mm dikte aluminium buis. Na het lassen zullen we het evenwicht van de rotanstoel inspecteren. Poedercoating met hoge verzadiging, ondertussen, hanteren we alvast de oppervlaktebehandelingstechnologie zeer volwassen, zoals bamboe look, imitatie borduurwerk, enz.


Model Item E200779
Beschrijving Franse Stijl Rattan Stoelen Groothandel Hoge Kwaliteit Nieuwe Collectie
Afmeting (cm) 48 * 59 * 88
Netto gewicht (kg) 3.7
Detail Materiaal Aluminium buis dia28 * 1,5mm,
plat PE rattan8 * 1,3mm,
bamboe look finish
Pakket Standaard exportverpakking: Stoelen zijn verpakt met Pearl katoenpapier. Na het stapelen worden stoelen bedekt met Kraft papier en waterdichte plastic zak. Uitgerust met wielbeugel voor verplaatsing.


Producteigenschap en toepassing van French Style Rattan Stoelen Groothandel High Quality New Collection


9.jpg


主 图 (001) .jpg


Vergeleken met rotanront, Synthetische polyethyleenrotaan of 'PE Rattan' bestand tegen de buitenelementen zonder een deksel, wat betekent dat het ideaal is voor gebruik als tuinmeubilair buiten. Het zal jarenlang goed werken met minimaal onderhoud. Rottaartje is meer geschikt voor binnenmeubilair. Dat betekent dat deze franse stijl PE rotan stoelen goed geschikt zijn voor tuin, buitenrestaurant en koffiebar.


Laatste nieuws
Hoe bespaart u de ruimte? Mensen willen vaak gebruik maken van elke kamer. Weigeren om menigte te zijn. Gemak besluit om het te veranderen van de kelder van de basis, tafelbasis twee in één, of drie in alle, zal het mogelijk zijn


2.jpg

Hot Tags: Franse stijl rotan stoelen groothandel hoge kwaliteit nieuwe collectie, fabrikanten, aangepast, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like