Eetmeubilair Bistrostoelen voor buiten

Eetmeubilair Outdoor Bistro stoelen Leverancier EASE Franse bistrostoel is met de hand geweven met verschillende kleuren PE rotan, waardoor u veel opties heeft voor uw bestaande decoratie. EASE bistrostoel leverancier maakt ontwerp van een mooie buiten- en lichtgewicht feature-producten, waardoor ...
Praat nu

Productdetails

Eetkamermeubilair Outdoor Bistro stoelen Leverancier

EASE Franse bistrostoel is met de hand geweven met verschillende kleuren PE-rotan, waardoor u veel opties heeft voor uw bestaande decoratie. EASE bistro stoelleverancier maakt ontwerp van een mooi buiten- en lichtgewicht product, waardoor de stoel een hot item is. Goede feedback van klanten en een bredere en bredere klantenzone. Doordat de bistrostoelenset niet alleen in de tuin wordt gebruikt, maar ook in restaurant, bistro, groot plein kan worden gebruikt is het ook een goede plek om de stoelen te gebruiken.

Stapelbare rotan stoel is de eerste keuze. EASE Supply stapelbare rotan stoel, tuinstoel met hoge rugleuning en tuinset. De helft van de rugleuning is geweven door PE rotan. Krachtige ondersteuning voor uw rug.

Geweldig voor traditie en voor het decoreren van eigentijdse restaurants of cafetaria, bistrostoelen kunnen klanten comfortabele zitplaatsen bieden om van de tijd te genieten. Met de ontwikkeling van de coffeeshop worden aan de designstijl en kwaliteit van de Outdoor bistrostoelen meubels steeds hogere eisen gesteld. We hebben onze eigen fabriek voor bistrostoelen. Juist, wat betekent dat EASE een directe fabrikant van bistrostoelen is en een groothandel in bistrostoelen, er zijn geen andere tussenpersonen. Dan hebben we het prijsvoordeel op basis van goede kwaliteit.

Modelartikel

E1076

Omschrijving

Eetkamermeubilair Outdoor Bistro stoelen Leverancier

Afmeting (cm)

46*56*88

Netto gewicht / kg)

3.5

Detail materiaal

Aluin buis dia28 * 1.5 mm,

platte rotan13 * 1.3 mm,

bamboe look afwerking

Pakket

Standaard exportverpakking: stoelen zijn omwikkeld met Pearl-katoenpapier. Na het stapelen worden de stoelen afgedekt met kraftpapier en een waterdichte plastic zak. Voorzien van wielbeugel om te verplaatsen.

e1076_01.jpge1076_02.jpg

e1076_03.jpg

Hot Tags: Eetmeubilair Outdoor Bistro stoelen, fabrikanten, aangepast, groothandel, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like