Eetkamer Stoel Bruiloft Niet-Hout Aluminium Metaal Al Weer Gebruik

Eetstoel Bruiloft Niet-houten Aluminium Metaal Alles Weer Gebruik Eetkamer Buitenmeubilair heeft een brede toepassing. Zoals eetkamer meubels. In vergelijking met de binnenhuwelijk is het buitenhuis bruiloft meer gesloten voor de natuur, rekening houdend met de weersomstandigheden, dit waterdichte aluminium frame eettafel ...
Praat nu

Productdetails

Eetkamer Stoel Bruiloft Niet-Hout Aluminium Metaal Alles Weer Gebruik


Eetkamer set buitenshuis meubels heeft ruime toepassing. Zoals eetkamer meubels. In vergelijking met het binnenhuiselijk bruiloft, is buiten bruiloft meer gesloten voor de natuur, rekening houdend met de weersomstandigheden, kan dit waterdichte aluminium frame eettafel voldoen aan uw eis. Geen roestige aluminium buis + hoge corrosie PE stof, waardoor de stoelen kunnen worden gebruikt bij buiten en binnen. Het belangrijkste is dat u de kleur volgens uw feestthema kunt selecteren, in overeenstemming met de volledige kleurstijl. Aan de andere kant zijn de stoelen lichtgewicht en makkelijk te bewegen, met hoge praktische eigenschappen.

Eetkamer Stoel Bruiloft Niet-Hout Aluminium Metaal Alles Weer Gebruik

Product introductie van de Eetstoel Bruiloft Niet-Hout Aluminium Metaal Alles Weer Gebruik
Zoals hetzelfde als de PE-rieten, is stof ook gemaakt van een soort synthetische materialen. Al het weefsel
Stoelen worden met de hand gemaakt. Omdat de stoelen mensen nodig hebben om de dichtheid aan te passen. Deze eetstoel is nieuw voorwerpen en bij Spoga Fair, we krijgen veel goede feedback van klanten.

Model Item E7040
Beschrijving Eetkamer Stoel Bruiloft Niet-Hout Aluminium Metaal Alles Weer Gebruik
Afmeting (cm) 57 * 63 * 93
Netto gewicht (kg) 3.5
Detail Materiaal Aluminium buis dia28 * 1,5mm,
Stof: 8 * 8
bamboe look finish
Pakket Standaard exportverpakking: Stoelen zijn verpakt met Pearl katoenpapier. Na het stapelen worden stoelen bedekt met Kraft papier en waterdichte plastic zak. Uitgerust met wielbeugel voor verplaatsing.


Producteigenschap en toepassing van Eetstoel Bruiloft Niet-Hout Aluminium Metaal Alles Weer Gebruik
High density stof zit goed gevoel. De niet-houten aluminium buis met goed lager. Met behulp van gekwalificeerde outdoor stof. De glorieuze details en de gedefinieerde technologie zijn afkomstig van de unieke innovatie en het creëren van de ontwikkelaars van het product. Een perfect ontwerp betekent integratie van plezier en duurzaamheid, elk meubelstuk is een goed voorbeeld van zijn veeleisende eisen en in de beste kwaliteit.
Naast de bruiloft kon de stoel ook gebruikt worden op het strand, buitenrestaurant en straatcafé.


8.jpg


Laatste nieuws
Goed ontwerp en hoge kwaliteit, we krijgen veel goede feedback van onze klanten. Wilt u meer weten over ons product. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.


4.jpg

Hot Tags: eetkamer stoel bruiloft niet-houten aluminium metaal alle weer gebruik, fabrikanten, aangepast, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like