Stoelen en tafel French Bistro Outdoor

Stoelen en tafels French Bistro tuinmeubilair EASE Franse bistro-stoelen hebben een gekwalificeerde UV-bestendigheid en een sterke constructie in aluminium in plaats van natuurlijke rotan, veilig en langdurig gebruik. Bamboe look coating houdt je verbonden met de natuur. De E6014 bistro-stoelen ontwerp van de grote ...
Praat nu

Productdetails

Stoelen en tafel Franse Bistro tuinmeubilair

EASE Franse bistrostoelen hebben een gekwalificeerde UV-bestendigheid en een sterke constructie in aluminium in plaats van natuurlijke rotan, veilig en langdurig gebruik. Bamboe look coating houdt je verbonden met de natuur. De E6014 bistro-stoelen ontwerp van de grote halve cirkel dan zal je meer comfortabel maken. De bistro-tafel en stoelen in de openlucht contrasteren van kleur met koffie, het is erg populair bij veel cafés, bistro's en andere recreatieruimtes.

 

De introductie van stoelen en tafels Franse tuinmeubilair

De Franse Bistro-stoelen voor buiten zijn kenmerkend voor het product. Wij zijn bistrostoelen groothandel en serieus bij het kiezen van grondstoffen. En dan zal onze EASE bistro-stoelen fabriek R & D toezicht houden op het hele productieproces. De E7023-kleur past goed bij uw bistro-set voor buiten.

Modelitem

E6014

Omschrijving

Stoelen en tafel Franse Bistro tuinmeubilair

Afmeting (cm)

57 * 57 * 83

Netto gewicht / kg)

3.5

Detailmateriaal

Alum buis dia28 * 1.5mm,

platte rotan13 * 1.3mm,

afwerking met bamboe look

Pakket

Standaard exportverpakking: stoelen zijn omwikkeld met Pearl katoenpapier. Na het stapelen worden de stoelen afgedekt met kraftpapier en een waterdichte plastic zak. Uitgerust met wielsteun voor verplaatsen.

Productkenmerk en toepassing van stoelen en tafel Franse Bistro tuinmeubilair

Deze outdoor bistro-stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige PE rotan en aluminium buis. EASE, de bistro-stoelleverancier, ontwerpt graag lichte en stapelbare producten die na het werk ruimte en gemak besparen bij het dagelijks openen. Eigenlijk, van de bistrotafel en -stoelen voor buiten op de eindproducten, onze bistro-stoeltjesfabriek strikt op het inkopen van grondstoffen en vervolgens het productieproces te begeleiden tot de producten af zijn, moeten we de test doen. Er is een strikte kwaliteitscontrole. Wij zijn een bekende groothandel in bistrostoelen in de branche. Je kunt het veilig kopen.

E6014.jpg


Hot Tags: Stoelen en tafel Franse Bistro Outdoor, fabrikanten, aangepast, groothandel, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like