Bistrostoelen PE Rattan Made Outdoor

Bistrostoelen PE Rattan gemaakt tuinmeubilair leverancier De E7094 bistro stoelen ontwerp van de grote halve cirkel dan zal je meer comfortabel maken. EASE Franse bistrostoelen zijn voorzien van met de hand gemaakt weven met verschillende kleuren PE rotan, waarmee u vele opties voor uw bestaande decoratie ....
Praat nu

Productdetails

Bistrostoelen PE Rattan Made Outdoor Furniture Leverancier

De E7094 bistro-stoelen ontwerp van de grote halve cirkel dan zal je meer comfortabel maken. EASE Franse bistrostoelen zijn voorzien van met de hand gemaakt weven met verschillende kleuren PE rotan, waarmee u veel opties voor uw bestaande decoratie. Armsteun bistro-stoelen buitenshuis

Dit item armsteun stoelen schimmel is speciaal meubeldesign voor commercieel. Als café-acuut meubilair kan het bij verschillende coffeeshops worden gebruikt. Hoe u de bistro-tafel en -stoelen buiten kiest, u kiest gewoon voor de houtkleur. Dan zal uw kijk voelen en duidelijke speciale stijl vinden.

Geweldig voor traditie en een eigentijds restaurant of cafetaria decoreren, EASE bistro stoelen fabrikant kan klanten comfortabele stoelen om te genieten van de tijd te bieden.

Wij zijn niet alleen de beste leverancier van de bistrostoelen geworden, bovendien zijn wij de bistrostoelen in het groot en verstrekken onze producten helemaal over de wereld. Deze stoel is populair bij consumenten vanwege de unieke kleur. Het kan worden gecombineerd tot een speciaal bistro meubel voor buiten. Deze stevige stoelen zijn ook stijlvol en stapelbaar voor eenvoudige opslag. De rode kleur betekent passie, vakantie en een speciale dag. En meestal brengt rood mensen blij. Voeg deze rode stoel toe aan uw productlijn, verrijk uw showroom, ondertussen vindt u een nieuwe klant.

Modelitem

E7094

Omschrijving

Bistrostoelen PE Rattan Made Outdoor Furniture Leverancier

Afmeting (cm)

56 * 62 * 81

Netto gewicht / kg)

3.5

Detailmateriaal

Alum buis dia28 * 1.5mm,

platte rotan13 * 1.3mm,

afwerking met bamboe look

Pakket

Standaard exportverpakking: stoelen zijn omwikkeld met Pearl katoenpapier. Na het stapelen worden de stoelen afgedekt met kraftpapier en een waterdichte plastic zak. Uitgerust met wielsteun voor verplaatsen.

e7094.jpg

Hot Tags: Bistrostoelen PE Rattan Made Outdoor, fabrikanten, aangepast, groothandel, kopen, korting, bulk

Onderzoek

You Might Also Like