Rode stof stoel buiten objecten gevonden in Franse Bistro

Rode stof stoel Outdoor Items gevonden bij Franse Bistro rood stof kleur leerstoel is optioneel en stoelen voor bistro. Het is lichtgewicht, gemakkelijk te verplaatsen en schoon. Brown is standaard kleur, ondertussen is het classic en hot object te verkopen voor meerdere jaren. Geen kwestie u is groothandel, of detailhandelaar, deze stof...
Praat nu

Productdetails

Rode stof stoel buiten objecten gevonden in Franse Bistro
 
Rode stof kleur stoel is optioneel en stoelen voor bistro. Het is lichtgewicht, gemakkelijk te verplaatsen en schoon. Brown is standaard kleur, ondertussen is het classic en hot object te verkopen voor meerdere jaren. Geen kwestie u bent groothandel of detaillist, deze stof stoel zal zijn een goede keuze voor u toe te voegen in uw productlijn.
 
Productintroductie van rode stof stoel Outdoor Items gevonden op Franse Bistro
Rode Franse bistro stoelen zonder armleuning, gemak produceren deze stoel voor meerdere jaren. Volwassen poeder coating technologie, waardoor het oppervlak glad en niet-off poeder. Ondertussen, zorgvuldige pakket met pearl papier ter bescherming van de schade van kras.
 

Item modelE8053arm
BeschrijvingProductintroductie van rode stof stoel Outdoor Items gevonden op Franse Bistro
Dimension(cm)57 * 57 * 83
Netto Weight(kg)4
Detail materiaalaluin buis: dia28 * 1.5 mm
textiel: 5 * 3/2 * 2/1 * 1
bamboe look klaar
PakketStandaard export verpakking: stoelen zijn verpakt met Pearl katoen papier. Na het stapelen, zullen stoelen worden gedekt door kraftpapier en waterdichte plastic zak. Uitgerust met wiel beugel voor het verplaatsen.
40HQ laden vermogen680pcs
GebruikStrand, Tuin, Terras, Bistro, restaurant Outdoor, Outdoor coffeeshop, Open-air bar, Street Bakery

24.jpg


主图(001).jpg

Functie van het product en toepassing van rode stof stoel Outdoor Items gevonden op Franse Bistro
Stof stoel met armleuning en toepassing van de stoel is strand, Tuin, Terras, Bistro, restaurant Outdoor, Outdoor coffeeshop, Open-air bar, Street Bakery.


7.jpg 

Hot Tags: rode stof stoel buiten objecten gevonden in Franse bistro, fabrikanten, aangepast, kopen, discount, bulk

Onderzoek

You Might Also Like