Frans Restaurant stoelen buiten of binnen goede visie op balkon

Frans Restaurant stoelen buiten of binnen goede visie op balkon

Frans Restaurant stoelen Outdoor- of Indoor goede visie op balkon Franse stijl tuinmeubilair leidt product in gemak productlijn. Frans restaurant meubilair is populair in Europa. Deze stof-stoel is nieuw item is, gebruik van passie rood en zachte crème, het creëren van een stoel alleen voor Europa. Hoge...
Praat nu

Productdetails

Frans Restaurant stoelen buiten of binnen goede visie op balkon
 
Franse stijl tuinmeubilair leidt product gemak productlijn. Frans restaurant meubilair is populair in Europa. Deze stof-stoel is nieuw item is, gebruik van passie rood en zachte crème, het creëren van een stoel alleen voor Europa. Hoog niveau buiten stoelen Franse stijl meubels geproduceerd door hoogwaardige grondstof. Breng ze naar uw keten restaurant of keten café winkel, meer en meer mensen komen naar uw winkel.
 
Frans Restaurant stoelen buiten of binnen goede visie op balkon
 
Productintroductie van Frans Restaurant stoelen Outdoor- of Indoor goede visie op balkon
Als een hoog niveau buiten dineren meubelfabrikant is 1.5mm dikte aluminium buis het basisdeel. Alle frame is volledige weld, weerstaan van 150kg. De stof is ook geschikt voor commercieel gebruik. Ondertussen is volwassen lassen de andere heldere vlek. Poedercoating is overgegaan op 220℃, niet uit poeder en mooie oppervlaktebehandeling bij de leerstoel.
 

Item model7039
BeschrijvingFrans Restaurant stoelen buiten of binnen goede visie op balkon
Dimension(cm)46 * 63 * 93
Netto Weight(kg)3.8
Detail materiaalaluin buis: dia28 * 1.5 mm
textiel: 5 * 3/2 * 2/1 * 1
bamboe look klaar
PakketStandaard export verpakking: stoelen zijn verpakt met Pearl katoen papier. Na het stapelen, zullen stoelen worden gedekt door kraftpapier en waterdichte plastic zak. Uitgerust met wiel beugel voor het verplaatsen.
40HQ laden vermogen715pcs
GebruikStrand, Tuin, Terras, Bistro, restaurant Outdoor, Outdoor coffeeshop, Open-air bar, Street Bakery

5.jpg


Functie van het product en toepassing van Frans Restaurant stoelen Outdoor- of Indoor goede visie op balkon
 
Franse stijl stof stoel kan worden gebruikt op binnens- en buitenshuis. Het zou geschikt zijn voor verschillende extreme weersomstandigheden. Vanwege het waterdicht en UV-bestendige functie van de aluminium buis en frabic.
Toepassing: Strand, Tuin, Terras, Bistro, restaurant Outdoor, Outdoor coffeeshop, Open-air bar, Street Bakery


模板12.jpg 
 
Laatste nieuws
Hoe onderhoud van tuinmeubilair
Buiten woonruimte zijn zeer populair in de afgelopen jaren geworden. De meubels die deze buitenruimtes versieren zijn meestal heel duurzaam, maar de meeste zullen moeten regelmatig onderhoud aan op hun best uitzien. Frequente wassen is één van de beste manieren om het behoud van tuinmeubilair. Als er vuil en residuen worden toegestaan om in te stellen, metalen corrosie en worden ontpit, terwijl kunststoffen en stoffen hun kleur verliezen.
 

3.jpg 

Hot Tags: Frans restaurant stoelen buiten of binnen goede visie op balkon, fabrikanten, aangepast, kopen, discount, bulk

Onderzoek

You Might Also Like