Stof klapstoelen Dining Furuniture goede tijd met je vrienden

Stof stoelen Dining Furniture goede tijd met uw vrienden metaal klapstoel vouwen is een soort van buiten klapstoel. Franse stijl tuinmeubilair leidt product gemak productlijn. Frans restaurant meubilair is populair in Europa. Deze opvouwbare stoel van de stof is nieuw punt, met behulp van...
Praat nu

Productdetails

Stof klapstoelen eetkamer meubelen tijdig met uw vrienden
 
Metalen opvouwbare stoel is een soort van buiten klapstoel. Franse stijl tuinmeubilair leidt product gemak productlijn. Frans restaurant meubilair is populair in Europa. Deze opvouwbare stoel van de stof is nieuw item is, gebruik van passie rood en zachte crème, het creëren van een stoel alleen voor Europa. Hoog niveau buiten stoelen Franse stijl meubels geproduceerd door hoogwaardige grondstof. Breng ze naar uw keten restaurant of keten café winkel, meer en meer mensen komen naar uw winkel.
 
Stof klapstoelen eetkamer meubelen tijdig met uw vrienden
 
Productintroductie van vouwen stof stoelen Dining Furuniture goede tijd met uw vrienden
Als een hoog niveau buiten dineren meubelfabrikant is 1.5mm dikte aluminium buis het basisdeel. Alle frame is volledige weld, hij stof is ook geschikt voor commercieel gebruik. Ondertussen is volwassen lassen de andere heldere vlek. Poedercoating is overgegaan op 220℃, niet uit poeder en mooie oppervlaktebehandeling bij de leerstoel.
 

Item model7020
BeschrijvingStof klapstoelen eetkamer meubelen tijdig met uw vrienden
Dimension(cm)56 * 60 * 86
Netto Weight(kg)3.8
Detail materiaalaluin buis: dia28 * 1.5 mm
textiel: 5 * 3/2 * 2/1 * 1
bamboe look klaar
PakketStandaard export verpakking: stoelen zijn verpakt met Pearl katoen papier. Na het stapelen, zullen stoelen worden gedekt door kraftpapier en waterdichte plastic zak. Uitgerust met wiel beugel voor het verplaatsen.
40HQ laden vermogen680pcs
GebruikStrand, Tuin, Terras, Bistro, restaurant Outdoor, Outdoor coffeeshop, Open-air bar, Street Bakery

55.jpg


Functie van het product en toepassing van vouwen stof stoelen Dining Furniture goede tijd met uw vrienden
Franse stijl stof stoel kan worden gebruikt op binnens- en buitenshuis. Het zou geschikt zijn voor verschillende extreme weersomstandigheden. Vanwege het waterdicht en UV-bestendige functie van de aluminium buis en frabic.
Toepassing: Strand, Tuin, Terras, Bistro, restaurant Outdoor, Outdoor coffeeshop, Open-air bar, Street Bakery


模板12.jpg

 
Laatste nieuws
Nieuw ontwerp en nieuwe schimmel. Het nieuwe item is op de weg. Het idee komt uit ei stoel, wij willen verminderen de druk op de achterkant, dit is onze nieuwe poging. Gewoon kijken uit naar het.
 

1.jpg 

Hot Tags: Opvouwbare stof stoelen dining furuniture tijdig met uw vrienden, fabrikanten, aangepast, kopen, discount, bulk

Onderzoek

You Might Also Like