Welkom bij Foshan Nanhai Ease Outdoor Furniture Co., Ltd Vertrouwde buitenmeubels


about-us2_01.jpg


Ease is opgericht in augustus 2007 door de heer Xia in Nanish District Fishan, Lishui Town. Daarvoor had de heer Xia meer dan 10 jaar in de buitenmeubelindustrie gewerkt. In 2004 bouwde hij de productiebasis voor het Nederlandse contractmeubelbedrijf Alu-light in Qingyuan City, waardoor hij veel ervaring opdeed in het beheren van de fabriek van aluminium contractmeubels. Eindelijk met de hulp van vrienden en klanten bouwde hij zijn eigen fabriek Ease Outdoor Furniture.

Ease Outdoor-meubels zijn toegewijd aan het produceren van buitenmeubels met aluminium frame, PE-rotan en textylene. Het assortiment is inclusief handgeweven aluminium rotan stoel, aluminium textylene stoel en tafelonderstellen. Ze zijn allemaal geschikt voor buiten en binnen, zoals restaurant, café, straatrestaurant, dineren in de open lucht, tuin, terras, bar, strandresort, hotelbalkon en alle vrijetijdsplaatsen.   We zijn zeer bekwaam in bamboe-look afwerking. Nu hebben we nog een productielijn geïnvesteerd --- aluminium high-end meubels (stoel- en bankstellen).

Na een jarenlange gestage ontwikkeling, verbetering van onze productkwaliteit en uitbreiding van onze productiecapaciteit, hebben we diverse geavanceerde apparatuur ingebracht, bijvoorbeeld automatische pijpbuigmachines.

about-us2_02.jpg


Om onze ambachtelijke afwerking van houtlook en bamboe-look te blijven verbeteren, hebben we in onze poedercoating-werkplaats een automatische coatinglijn en een snelle recyclemachine gebouwd. Ons spuitpistoolmerk is Gema, gemaakt in Zwitserland. Onze poedercoatingapparatuur is leider in de industrie. Al deze hardware-apparatuur leidt ons coatingambacht in de voorhoede van de hele industrie.

about-us2_03.jpg


Ondertussen hebben we, volgens de eis van de overheid, geen lozing van afvalwater en geen uitlaatgasvervuiling bereikt. Wij zijn een gekwalificeerde onderneming in milieubescherming.

Zoals we weten, hebben tuinmeubelfabrikanten veel werknemers nodig, omdat het weven en het textyleen met de hand moeten worden gedaan, ze kunnen niet door machines worden afgewerkt. EASE heeft veel bekwame werknemers, wat een ander voordeel is van EASE OUTDOOR. We hebben genoeg orders om onze werknemers het hele jaar door te laten werken. Integendeel, de werknemers zijn meestal tijdelijk in sommige kleine fabrieken. We hebben bijna 200 werknemers in het hoogseizoen en we kunnen meer dan 300 goederen voor hoofdkantoorcontainers per jaar produceren.

about-us2_04.jpg


Voor alle producten die EASE OUTDOOR verkoopt, kunnen we twee jaar garantie bieden. We gebruiken 6061 standaard aluminium en poeder voor coating met UV-bestendigheid. Deze materialen zijn goed genoeg voor de complexe en veranderlijke buitenomgeving. Als de klant speciale eisen heeft, kunnen we ook Tiger-coating gebruiken. Vervolgens gebruiken we het merk Wintech. Afhankelijk van de situatie kunnen we 5 jaar garantie bieden als de klant dat nodig heeft. De stof van het kussen is waterdicht en UV-bestendig. We kunnen ook het merk Sunbrella gebruiken als de klant kussens van hoge kwaliteit nodig heeft.

about-us2_05.jpg


Pakket is een ander belangrijk onderdeel; Over het algemeen ziet het stoelenpakket er zo uit

about-us2_06.jpg

We hebben veel modellen doorstaan de test van EN581, ondertussen geslaagd voor de ISO9001. Het hoogwaardige product is de hoeksteen van het bedrijf groeit.

about-us2_08.jpg


Elk jaar ontwikkelen we enkele nieuwe modellen en tonen deze in de tentoonstellingen. De Spoga-beurs in september is de belangrijkste tentoonstelling. Zes jaar verstreken, begonnen vanaf een stand van 12 vierkante meter, daarna hebben we elk jaar uitgegeven aan 24㎡, 40㎡, 64㎡ en gaan we verder. Afgelopen Spoga hadden we een stand van meer dan 100㎡. Wij geloven dat we in de toekomst sterker en professioneler zullen zijn. Naast Spoga Fair waren we ook aanwezig op Shanghai International Furniture Fair en CIFF.

about-us2_06.jpg

Wij heten klanten van harte welkom om onze stand te bezoeken. We zijn zeer voor uw waardevolle suggesties zodat we beter en beter kunnen worden. We openden een nieuw exportverkoopkantoor in het centrum van Foshan en breiden ons verkoopteam uit om onze klanten een efficiëntere en professionele service te bieden.

about-us2_07.jpg

Met de jarenlange ontwikkeling is EASE OUTDOOR veranderd van eenvoudig OEM-fabrikant naar ODM-fabriek. In de nabije toekomst zullen we meer ons oorspronkelijke ontwerp laten zien. Ik kijk uit naar uw aandacht en verwelkom ook buitengewone ontwerpers die met ons samenwerken. Wij geloven er diep in dat origineel ontwerp, hoge kwaliteit en professionele service de hoekstenen zijn van voortdurende ontwikkeling voor toekomstige EAS OUTDOOR.